Skip links

Hey Conor, krijg lekker de touwtyfus

Even een kleine mededeling voor al die hijgerige meelopers die de ballen verstand hebben van vechtsport, maar die zaterdag wel weer allemaal massaal Conor McGregor gaan lopen aanmoedigen. 

Je kent ze waarschijnlijk wel, van die stakkers die Conor McGregor op handen dragen omdat ie alles doet en zegt waar ze zelf te schijterig voor zijn.Voor deze sensatie zoekers even het volgende: Op 17 juli 2014 haalde een BUK-raket afkomstig van de 53e Russische Luchtafweergeschutbrigade vlucht MH17 neer. Hierbij kwamen 298 onschuldige burgers om het leven, 193 slachtoffers waren Nederlanders waaronder 21 Amsterdammers. Vladimir Putin leverde de raket waar het vliegtuig mee werd neergehaald en beschermd tot op de dag vandaag de daders. Deze Russische tyfuslijer heeft dus gewoon Amsterdams bloed aan zijn handen, punt uit.

Niet voor Khabib
Laat het duidelijk zijn; wij zijn niet voor Khabib. We weten eigenlijk geeneens wie dat is, en hij interesseert ons eigenlijk ook geen ene reet. Feit is alleen wel dat wij je sowieso al een sneue, zielige kutmongool vinden als je de ballen likt van een politicus. Maar als dat dan ook nog eens uitgerekend de tyfuslijer is die de moord op 21 Amsterdammers zijn geweten heeft dan zeggen wij:

“Conor, Ierse pleurislijer, krijg lekker de vliegende touwtyfus, van hier tot Las Vegas alle paaltjes raak!”

 

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.