Skip links
Help Amsterdamse kinderen die in armoede leven. Koop in de maand een november een Mokum Suicide Squad shirt en doneer automatisch € 15,- aan de Amsterdamse Speelgoedbank.

Help Amsterdamse kinderen in armoede!

Met de stijgende inflatie en energieprijzen worden steeds meer gezinnen de armoede in gedrukt. Vooral voor kinderen is dat verschrikkelijk. Daarom hebben wij besloten om de hele maand november de helft van onze omzet aan de Speelgoedbank Amsterdam te schenken.

Het is helaas de trieste realiteit dat steeds meer mensen in Amsterdam in armoede leven. Dat is voor iedereen die daardoor getroffen wordt verschrikkelijk, maar helemaal voor kinderen. Zij kunnen daar niets aan doen en zijn ook niet bij machte zijn om de situatie te veranderen. Wij willen deze Amsterdamse kinderen graag helpen en werken daarom samen me de Speelgoedbank Amsterdam, een lokaal Amsterdams initiatief opgericht en gerund door twee Amsterdammers.

Speelgoedbank Amsterdam heeft vestigingen in Bos en Lommer en in Noord. Hier kunnen kinderen, waarvan de ouders zelf geen speelgoed kunnen kopen, zelf geheel kosteloos mooi speelgoed uitkiezen wat zij mogen houden.Tevens krijgen zij na de zomervakantie back to school pakketten aangeboden zodat ook zij met een mooie nieuwe tas en broodtrommel naar school kunnen. Met hun verjaardag krijgen de kinderen ook een verjaardagscadeau.

Wij zullen de hele maand november de helft van onze omzet aan deze stichting schenken en ook geen verzendkosten rekenen.

Dat betekent dat als je deze maand een t-shirt bij ons koop je automatisch een donatie van 15 euro doet aan de Speelgoedbank Amsterdam.

Al het geld dat wij deze maand ophalen zal gebruikt worden om nieuwe voetballen te kopen. Die die erg populair zijn bij Speelgoedbank Amsterdam. De trieste werkelijkheid is dat er in Amsterdam kinderen zijn die graag willen voetballen maar waarvan de ouders niet in staat zijn om een voetbal voor ze te kopen. Alleen de gedachte maakt ons razend en verdrietig tegelijk en daarom willen we graag helpen.

Doe met ons mee!

 

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.